Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

WEMBULA

perjantai 12. kesäkuuta 2015

Ah I love Darwin!

Tämä postaus on nyt aika pikapikaisesti kirjoitettu, kun tuntuu ettei aika riitä mihinkään. Kirjoitusvirheitä siis varmasti piisaa. Täällä on niin paljon tehtävää ja koettavaa ja pitäisi opinnäytetyötäkin kirjoittaa. Viime viikonloppu oli pidennetty viikonloppu jonkun kuninkaallisen syntymäpäivän vuoksi. Tarkoituksenani oli alunperin dokata vain lauantaina trance-musiikki-festareilla, mutta kaverit saivat ympäripuhuttua minut. Perjantaina lähdin neljän kaveripojan kanssa Dundee-beachille, joka on noin kahden tunnin ajomatkan päässä Darwinista. Dundee beach on tunnettu krokotiileistaan ja muista vaarallisista eläinlajeista. Siellä mm. Crocodile Dundee (=krokotiilimies) kuvasi televisiojaksojaan.

Olimme perillä vasta kymmenen aikaan yöllä, jolloin oli jo säkkipimeää. Perillä meitä vastassa oli iso lössi porukkaa istuskelemassa nuotion äärellä. Pystytettiin omat telttamme ja aloitimme koko yön kestävän dokaamisen. Itse nautin beachillä juomisesta hyvässä seurassa paljon enemmän kuin baarissa örveltämisestä. Tämän lisäksi Dundee beach oli kokonaan meidän porukan käytössä. Australian itä-rannikolla on varmasti mahdotonta löytää täysin tyhjää beachiä. Idässä asuu kuitenkin niin paljon enemmän ihmisiä kuin täällä Australian pohjoisosassa. Se tunne, kun on pienessä humalassa ja saa pyöriä ja tanssia loputtomiin jatkuvalla rantaviivalla...

Myöhemmin aamuyöstä päätimme lähteä kalastamaan. Meillä oli mönkijöitä mukana ja minä tietysti halusin hypätä mönkijän selkään. Mitä sen parempaa kuin Australian erämaassa mönkijän kanssa ajelu. Puhelimet eivät tietystikään toimineet sellaisessa viidakossa. Minua oltiin varoitettu käärmeistä ja kerrottu, miten tulee käärmeen kohdatessa toimia. Olin silti varmuuden vuoksi kysynyt, että mitä tapahtuu käärmeen puraistessa. He sanoivat, että joutuvat soittaa medihelin ja kuskaamaan sairaalaan. Minulla olisi vain noin tunti erittäin kivuliasta elinaikaa jäljellä. Tämän pelottelun jälkeen voitte vain kuvitella, miten pelottavaa oli eksyä mönkijän kanssa viidakossa. Olin aivan paskat housuissa, vaikka pienessä humalassa olinkin. Puoli tuntia ehdimme olla eksyksissä, kunnes lopulta kuin ihmeen kaupalla löysimme takaisin leiriytymisalueellemme.

Lähdimme ajamaan takaisin kaupunkiin aikaisin seuraavana aamuna, sillä tekno-festarit alkoivat jo päivällä. Menin festareille toisen porukan kanssa. Festarialue oli paljon suurempi kuin edellinen festaripaikka pari viikkoa takaperin. Alueella oli kaksi lavaa, joiden lisäksi oli rajattu alue, jossa sai kuunnella trance-musiikkia kuulokkeista. Kaikilla oli hymy huulilla eikä näissä festareissa pahemmin tappeluita näkynyt. Reivasimme koko illan eikä paljoa levähdystaukoja pidetty. Tanssin pitkään myös yhden kaverini harteilla. Oli ihan mahtavaa! Näin paljon tuttuja ja tutustuin taas kerran uusiin ihaniin ihmisiin. Australia tekee ihmisiin tutustumisen helpoksi avoimuudellaan. Festareiden loputtua lähdin jatkoille yhden festareilla tapaamani tytön kanssa. Jatkoimme juhlimista pitkälle aamuyöhön saakka.

Nukuimme vain muutaman tunnin, sillä innokkaat silly sundayn juhlijat tulivat herättämään meidät muut unikeot. Sunnuntaina oli siis silly sunday. En vieläkään ole saanut selville, miksi kuninkaallisen syntymäpäiviä juhlitaan pukeutumalla vastakkaisen sukupuolen vaatteisiin. Pojat siis pukeutuivat naisiksi ja minä sekä aussityttö pukeuduimme miehiksi. Piirsimme toisillemme myös parran ja viikset. Päivällä mentiin kauppaan ostamaan safkaa meidän upeissa asuissamme. Yhden pojan hame oli vähän liian pieni ja se nousi jatkuvasti ylöspäin eikä hänellä ollut edes kalsareita hameen alla. Hahah mikä näky! Sunnuntai meni uidessa, amerikkalaista jalkapalloa pelatessa, musiikkia kuunnellessa ja loikoillessa. Oli meillä myös kaikennäköisiä ihme kilpailuja hahah. Niistä ei sen enempää. Illalla päätin vielä lähteä baariin kolmannen porukan kanssa, kun maanantaina oli kerta vapaapäivä. Baarissa nyt oli perustouhuja; sekoilua ja uusiin ihmisiin tutustumista.

Sellainen oli minun pidennetty viikonloppu. Tänään olen yömyöhään asti töissä, jonka jälkeen lähden kaverin kotibileisiin. Mitäs teidän viikonloppuun? Katsokaa ihmeessä videokooste viikonlopustani alta! Suora linkki videoon on tässä.

Tunnisteet: ,

2 kommenttia:

13. kesäkuuta 2015 klo 2.30 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tästä sun blogista on tullut yks mun lemppari nykyään, vaikka kovin erilaista elämää vietänkin. Hauskaa luettavaa ja osaat kirjoittaa niin hyvin, että pystyn jotenkin itseni kuvittelemaan tilanteisiin missä olet. :)

 
15. kesäkuuta 2015 klo 0.32 , Blogger Unknown kirjoitti...

Hei tosi kiva kuulla, että tykkäät lukea blogiani! :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu